Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/4/c/citybag/www/wp-includes/load.php on line 651

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/4/c/citybag/www/wp-includes/theme.php on line 2241

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/4/c/citybag/www/wp-includes/formatting.php on line 2448
CAROLINE BERG ERIKSEN FOR ADAX › Citybag CAROLINE BERG ERIKSEN FOR ADAX – Citybag
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/4/c/citybag/www/wp-includes/formatting.php on line 4387

CAROLINE BERG ERIKSEN FOR ADAX

Fotballfrue og blogger Caroline Berg Eriksen har endelig lansert sin stilsikre veskekolleksjon i tett samarbeid med danske ADAX. I tospann med designer Naja Silfen har Caroline laget en kolleksjon som skal være inspirert av “hennes eget univers”. Hvem ønsker vel ikke å lage sin egen veskekolleksjon, undrer Caroline.

 

 

 

Alle veskene har noe ved seg som jeg har savnet i min egen garderobe forteller hun, så endelig føler jeg at den er komplett. Prisene varierer fra 799,- til 3999,- I tillegg til veskene har Caroline også designet en «pom pom» som kan benyttes som nøkkelring eller som pynt på veskene, kr 199,- Kolleksjonen finner du i våre butikker.

 

ADAX har vært en av våre hovedleverandører av skinnvesker og lommebøker gjennom mange år, så vi i Citybag kan betrygge både Caroline og dere andre om at skinnkvaliteten alltid er førsteklasses. Topp kvalitet og tidsriktig design står alltid i fokus hos våre danske venner.